تسنیم/ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از پلمب دو رستوران در محور کرج ـ چالوس خبر داد.
علی اکبر مختاری اظهار داشت: همزمان با ماه مبارک رمضان طرح نظارت بر روند بهداشتی و نحوه ارائه خدمات به مردم با نظارت بر رستوران‌ها و مراکز فروش غذا و آش در استان البرز در حال انجام است.
وی افزود: این طرح هم در صبح و هم در بعد از ظهر از مراکز عرضه غذا در استان البرز انجام می‌شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با بیان اینکه در این راستا از بین مراکز تحت بازرسی و نظارت، دو رستوران در محور کرج ـ چالوس به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند، تصریح کرد: حدود 100 کیلو آش مانده از شب‌های قبل از این واحدها کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: کشف دوغ فله غیربهداشتی و وضعیت بهداشتی نامرتب و استفاده از جوش شیرین دلیل پلمب این دو رستوران بود.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان البرز را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر البرز در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAD7vghQEyylArDddOA
آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday
آخرین خبر البرز در سروش :
http://sapp.ir/Alborz.online
آخرین خبر البرز در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/162463744C6827f642af

آپديت جديد تو راهه
coming soon آگهی