ایرنا/اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی در اطلاعیه ای از مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی خواست با رعایت نکات بهداشتی و اصولی، ضمن حفظ سلامت خود، گوشت قرمز موردنیاز را فقط از قصابی ها تهیه کنند.
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی در این اطلاعیه از مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی خواسته شده است با رعایت نکات بهداشتی و توجه به هشدارهای دامپزشکی از بیماری تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو جلوگیری کنند.
بر این اساس لازم است با توجه به گرم شدن هوا و افزایش احتمال شیوع این بیماری، مصرف کنندگان از کشتار غیرمجاز دام یا خرید گوشت از قصاب های خانگی و یا تهیه گوشت فاقد مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی خودداری کنند.
همچنین با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت های آلوده دام می تواند برای انسان بیماری زا باشد لازم است در صورت مواجه با گوشت تازه (به صورت گرم) حتما گوشت و آلایش خوراکی (کبد، جگر، قلوه) را پیش از مصرف حداقل به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنند.
این اطلاعیه تصریح کرد: علاوه بر این می بایست حتی الامکان هنگام خرد کردن گوشت و آلایش خوراکی از دستکش استفاده شود و لازم است افرادی که با دام سر و کار دارند هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش ماسک چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده و بعد از انجام کار روزانه دست ها، وسایل و البسه کار را شست و شو و ضدعفونی کنند.
همچنین پیش از آغاز کار می بایست از عدم وجود خراش و جراحت پوستی اطمینان حاصل و از تماس مخاطی بدن با خون و ترشحات دام کشتاری پرهیز شود و در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار یا بروز علایم بیماری بسرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
در این اطلاعیه از دامداران خواسته شده است با توجه به اینکه عامل انتقال این بیماری کنه می باشد، نسبت به سمپاشی دام و جایگاه نگهداری دام ها اقدام کنند.




همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today
آخرین خبر خوزستان در سروش :
http://sapp.ir/Khouzestan.Online
آخرین خبر خوزستان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/157941760C42c3485335

آپديت جديد تو راهه
coming soon آگهی