فارس/ بعد از تصادف پورشهسواران در اصفهان که با سروصداي بسياري همراه بوده اين موضوع به استان مازندران رسيد.
روز گذشته پورشهسواري که با سرعت غيرمجاز و حرکات مارپيچ در محور بابل به بابلسر درحال تردد بود توجه ماموران پليس را به خود جلب کرد که باتوجه به هشداري که به راننده متخلف داده شد توقف نکرد.
مأموران پليس از همکاران خود در محور بابلسر به فريدونکنار خواستند که جلوي تخلفات اين راننده را بگيرند که متاسفانه باز هم مورد بيتوجهي قرار گرفت.
يکي از شهروندان که از نزديک شاهد عيني ماجرا بود به خبرنگار فارس، گفت: حوالي ساعت 17 بعداز ظهر روز چهارشنبه يکم خرداد ماه امسال بود که ماشين پورشه داراي سرعت غيرمجاز در جاده بابلسر به فريدونکنار بوده است که پس از تذکر پليس راهور ماشين پورشه مورد نظر حاضر به توقف نشده و پس از تذکرات مجدد کنترل ماشين از دست داده و به ماشين پليس راهور برخورد کرده و باعث خسارت ماشين سمند پليس راهور شده است.
وي ادامه داد: پس از برخورد ماشين پورشه با ماشين پليس صاحب ماشين فردي به نام ( ص - ع ) بيرون آمده و شروع به فحاشي به پليس کرد و پس از درگيري شخص مورد نظر با ماموران راهنمايي و رانندگي و پليس خودروي اين فرد وي به پارکينگ شهر سرخرود انتقال داده شده است.
رئيس پليس راه مازندران با تاييد اين خبر در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: خودروي مورد نظر توقيف شده است.
عليرضا قدمي با بيان اينکه دليل توقيف اين خودرو سرعت بالا و ارتکاب به تخلفات حادثهساز ازجمله حرکات مارپيچ بوده است.
وي اضافه کرد: پرونده تخلف اين فرد صورت جلسه و به مراجع قضايي منعکس شده است.
رئيس پليس راه مازندران با تأکيد بر اينکه نوع خودرو مهم نيست، خاطرنشان کرد: پليس به شدت با تخلفات رانندگي برخورد ميکند؛ چرا که مهمترين اصل براي رانندگان رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي براي همه افراد جامعه است.
بازار