گیلانی ها روزانه 12 گرم نمک مصرف می کنند
ايسنا/ دکتر علي داودي در اولين نشست کارگروه سلامت و امنيت غذايي املش با اشاره به علت مرگ و مير در سطح استان اظهار کرد: 52 درصد از علت مرگ و مير در سطح استان گيلان، مربوط به مشکلات قلبي و عروقي است. وي با بيان اينکه يکي از علل شايع مرگ و ميرها را فشارخون بالا تشکيل مي دهد، گفت: بايد سبک زندگي مردم تغيير کند و مصرف سرانه نمک در استان گيلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش يابد . رييس دبيرخانه کارگروه سلامت و امنيت غذايي گيلان با اشاره به اجراي طرح ملي کنترل فشار خون، خاطر نشان کرد: جمعيت بالاي 30 سال استان، يک ميليون و پانصد هزار نفر هستند که از اين تعداد حدود 22 هزار نفر در شهرستان املش ساکن هستند و بايد در اين طرح ملي غربالگري شوند. داودي با اشاره به مضرات استفاده از کيسه هاي پلاستيکي در نانوايي ها کيسه هاي پارچه اي را جايگزين مناسبي عنوان کرد .