بازدید از اماکن عرضه مواد غذایی گناوه تشدید شد
خبرگزاري خليج فارس/رئيس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: توجه جدي به بهداشت مواد غذايي از اولويت هاي اين شبکه در تمام سال است که در ماه مبارک رمضان تشديد مي شود تا سلامت و امنيت غذايي روزه داران حفظ شود. محمد بازيار افزود: در نيمه اول ماه مبارک رمضان ۲۷۸ بازديد از اماکن عرضه مواد غذايي توسط بازرسان بهداشت محيط انجام شد که از اين تعداد ۵ مورد به تعزيرات حکومتي معرفي شده است. وي اظهار داشت: بازرسان بهداشت محيط با توجه به اهميت موضوع رعايت اصول و مقررات بهداشت محيط در مراکز حساس عرضه مواد غذايي مانند مکانهاي توليد و عرضه زولبيا و باميه در ايام مبارک رمضان با دقت و حساسيت بيشتري نظارت ميکنند. رئيس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در پي تشديد بازديدهاي بازرسان بهداشت محيط در ماه مبارک رمضان يک واحد نان فانتزي پس از چهار بار تذکر و معرفي به تعزيرات حکومتي، مهر و موم و تعطيل شد. وي بيان کرد: تشديد بازرسيهاي کارشناسان بهداشت محيط از مراکز تهيه و عرضه مواد غذايي باعث ارتقاي سلامت بهداشتي اين مکان ها و در نتيجه تامين سلامت مواد غذايي مردم شهرستان شده و اين روند رو به رشد ارزيابي ميشود.