ايسنا/ ميلاد مهدي، نماينده تام الاختيار مالکان و سخنگوي باشگاه نساجي قائم شهر در گفتوگويي با اشاره به تغيير و تحولات در کادر فني اين تيم در طول فصل گذشته اظهار کرد: هيچ باشگاهي دنبال تغيير کادر فني خودش نيست. هر تيمي با يک سياست و رويکردي فصل را شروع ميکند اما وقتي اين برنامه ميسر نشود، امکان ادامه همکاري وجود نخواهد داشت.
او با اشاره به قطع همکاري جواد نکونام با اين باشگاه در اواسط فصل گذشته ادامه داد: در دوره نخست درخواست نکونام براي خروج از تيم، چارهاي جز قبول آن نداشتيم. ما خاطره خوشي با کادر فني آقاي نکونام در صعود به ليگ برتر داشتيم. بدنه مديريتي و هواداران او را دوست داشتند.
سخنگوي باشگاه نساجي يادآور شد: در نيم فصل تصميم بر اين شد که مجيد جلالي و کادر فني جديد انتخاب شوند. مدت زمان اين قرارداد تا پايان فصل بود و خود به خود قرارداد به پايان رسيده است.
نماينده تامالاختيار مالکان باشگاه نساجي قائمشهر با بيان اين که مالکان اين تيم رابطه بسيار خوبي با هم دارند، گفت: باشگاه کاملاً خصوصي است. ۶۰ درصد سهام باشگاه در اختيار فرهاد صنيعيفر و ۴۰ درصد در اختيار رضا حداديان است. هر دو مالک در فضاي خوب و صميمانهاي کار را ادامه ميدهند. آنها برنامههايي براي آينده باشگاه دارند که مشروط به حمايت مسؤولان استان است.
وي ادامه داد: در حال حاضر مساله و نقصاني در اين مسير وجود ندارد. اگر در فصل آينده مسؤولان استاني، مديران شهرستان قائم شهر و نمايندگان شهرستان و استان حمايت صحيحي انجام ندهند، هيچ انگيزهاي براي ادامه تيمداري در بخش خصوصي نميماند. در اين صورت مالکان بر اساس بضاعت خودشان کار ميکنند و شايد مانند تيمهاي ديگر کار کنند.
مهدي با بيان اين که سادهترين محل درآمد تيمها بليت فروشي است که تاکنون ما درباره آن تحمل به خرج داديم گفت: ورزشگاه وطني قائم شهر ۱۲ تا ۱۴ هزار نفر ظرفيت دارد. در سادهترين بازي ما در يک روز معمولي ۶ هزار نفر به ورزشگاه مي آيند. مقابل پديده بيش از ۹ هزار نفر تماشاگر داشتيم. بليت فروشي هم اينترنتي انجام شد اما گفتند ۴ هزار بليت فروخته شده است. بين اعداد ما و ارقام اعلام شده اختلاف زيادي وجود دارد.
سخنگوي باشگاه نساجي قائم شهر افزود: وقتي علت را جويا شديم، گفتند که يگان ويژه در مقابل در ورزشگاه يکسري از دوستان را بدون بليت راه ميدهند. به همين دليل جلسهاي گذاشتيم و در بازي با صنعت نفت به عنوان بازرس ويژه مالک باشگاه، ديدم که بحث بليت فروشي به انجام رسيد و يگان ويژه کمال همکاري را داشت اما وقتي بليت فروشي توسط ما صورت ميگيرد، بايد تمام محلهاي ورودي در اختيار ما باشد. اما سه مسير ورودي ورزشگاه در اختيار ما نبود.
نماينده تامالاختيار مالکان نساجي قائم شهر با بيان اين که تيمش بايد در اين فصل يک ميليارد تومان از محل بليتفروشي درآمد کسب ميکرد، گفت: در بازي با پيکان هشت ميليون تومان گرفتيم. در بازيهاي گذشته هم همين بوده است. در صورتي که به صورت کاملاً آشکار و بدون چشم مسلح، نزديک به هفت هزار نفر در ورزشگاه بودند. نفهميديم مبلغي در حدود ۵۰ ميليون تومان چه شد.
او در ادامه افزود شفافيتي در خصوص کنترل افراد ورودي از درهاي ورودي استاديوم وجود ندارد و چون باشگاه در هر بازي مستأجر هيأت فوتبال است، نميتواند روي مبادي ورودي کنترلي داشته باشد.
مهدي خاطرنشان کرد: بارها شاهد بودم که نفراتي با بليتهايي متفاوت وارد ورزشگاه ميشوند و ميگويند ما از هيأت فوتبال گرفتيم ولي ما تعداد را نميدانيم. نميدانيم چند بليت از سوي هيأت فوتبال چاپ شده است. لازم است هواداران محترم بدانند تا به حال اگر هم سکوتي بوده، از سر نجابت بوده وگرنه درآمد باشگاه از محل بليت فروشي يکي از جلوههاي نازيباي فوتبال بوده که در هر بازي پنجاه درصد بليت فروشي يا ورودي نفرات، تناسبي با درآمد نداشتند.
سخنگوي باشگاه نساجي قائم شهر ادامه داد: برنامه ما اين بود که مبلغ حاصل از بليت فروشي را به تيم جوانان اختصاص دهيم اما به ما هشت ميليون تومان دادند. اين موضوع به ردههاي پايه و برنامهريزي تيم ضربه ميزند.
وي تاکيد کرد: بخش خصوصي تنهاست. تنها چيزي که هست، هواداران هستند. هواداراني امروز روي سکوهاي ورزشگاه وطني هستند که ميتوانند به شايستگي نمونهي کامل اخلاق و فرهنگ هواداري باشند. باشگاه نساجي در شهر خودش غريب است، اگر غير از اين است يکي از مديران استان مازندران دستش را بلند کند و بگويد من کمکي کردم و هزينه آن را نگرفتم. ما تنها تيم استاني هستيم که اجاره زمين ميدهيم. در واقع براي هر جرياني و اتفاقي ما هزينه پرداخت کرديم. اين خيلي بد است. در ۱۵ بازي اخير به طور متوسط در هر بازي ۶ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان بابت اجاره ورزشگاه وطني قائم شهر به هيأت فوتبال پرداخت کرديم. بايد بگويم درآمد هيأت فوتبال بيشتر از بليت فروشي ما بوده ما بوده است. ما از خود صاحب زمين عقبتر هستيم و اين اصلاً امکان ندارد بر اساس اين تعداد هوادار و هيچ نهادي هم پاسخ روشني نميدهد.
بازار