باشگاه خبرنگاران/ مدير کل راهداري و حمل و نقل جادهاي استان اردبيل از تردد ۲۴۴ هزار و ۵۰ نفر مسافر در دو ماهه نخست سال جاري از پايانه مرزي بيله سوار خبر داد.
علي رحمتي،مدير کل راهداري و حمل و نقل جادهاي استان اردبيل گفت: از اين تعداد ۲۳ هزار و ۸۴۵ نفر ايراني و ۲۲۰ هزار و ۲۰۵ نفر مسافر خارجي است.
وي با بيان اينکه ۱۰ درصد مسافران ايراني و ۹۰ درصد خارجي است، افزود: ورودي مسافر ايراني ۵۷ درصد و خروجي مسافر ايراني ۴۰ درصد کاهش يافته، اما در مقابل ورودي مسافر خارجي ۳۷ درصد و خروجي مسافر خارجي ۳۹ درصد افزايش يافته است.
رئيس کميته حمل و نقل ستاد اجرايي خدمات سفر استان اردبيل گفت: از ۲۲۴ هزار و ۵۰ نفر مسافر، ۳۸ هزار و ۲۵۶ نفر با وسايط نقليه و ۲۰۵ هزار و ۷۹۴ نفر با پاي پياده تردد نموده اند.
رحمتي در خصوص تردد وسايل نقليه نيز گفت: در دو ماهه سالجاري ۹ هزار و ۶۱۵ دستگاه کاميون، ۵۹۵ دستگاه و ۳ هزار و ۱۳۴ دستگاه سواري تردد داشتند که در مجموع ۶ درصد کاهش را نشان ميدهد، اما تردد اتوبوسها با ۴۰ درصد افزايش همراه است.
بازار