رکنا/ رئيس پليس فتاي مازندران از متلاشي شدن باند همسريابي در کانالهاي تلگرام خبر داد.
سرهنگ حسن محمد نژاد رئيس پليس فتاي مازندران گفت: باندي که با ايجاد کانالهاي همسريابي در تلگرام و درگاههايجعلي بانکي از چندين نفر کلاهبرداري کرده بود متلاشي شد.
وي افزود: متهم از دو سال قبل اقدام به ساخت درگاههاي جعلي شرکتهاي معتبر با عناوين همسريابي و خريد شارژ کرده و سپس با تهيه سيم کارتهاي جعلي و ارائه آنها به همدستانش اقدام به برداشت از حساب بانکي اشخاص و نقد نمودن وجوه سرقتي ميکرد.
رئيس پليس فتاي مازندران گفت: با بررسي سيستمهاي رايانهاي متعلق به متهمان، اطلاعات حساب کارت بانکي تعداد ۶۸۲ نفر کشف و شناسائي شد.
سرهنگ حسن محمد نژاد به شهروندان هشدار داد: از عضويت در کانالهاي تلگرامي دوست يابي، صيغه يابي، ماهواره جيبي جدا خودداري کنند تا در دام افراد شياد و کلاهبردار قرار نگيرند.
وي افزود: به شهروندان توصيه ميشود در صورت مشاهده فعاليت اين کانالها و گروههاي تلگرامي از طريق سايت www.cyberpolice.ir مراتب را سريعاً به پليس فتا اطلاع دهند
بازار