آخرين خبر/ دفتر وجوهات شرعيه نماينده ولي فقيه در خراسان جنوبي و امام جمعه بيرجند مبلغ زکات فطره را ۷ هزار تومان و کفاره را ۲ هزار و ۵۰۰ تومان در استان اعلام کرد.
دفتر وجوهات شرعيه نماينده ولي فقيه در استان در پيامي ضمن آروزي قبولي طاعات و عبادات روزه داران شرايط پرداخت زکات فطريه و کفاره را به شرح زير اعلام کرد: فطريه عبارت است از سه کيلو طعام غالب هر مسلمان اعم از جو، گندم و برنج و اقلامي که بهعنوان طعام محسوب ميشوند.
بر اساس محاسبات صورتگرفته، ميزان زکات فطره براي يک نفر با محاسبه سه کيلو گندم، ۷ هزار تومان است و پرداخت اين مبلغ به عنوان فطريه کفايت ميکند. اما روزهداران گرامي ميتوانند با توجه به برنجي که مصرف ميکنند، سه کيلو از آن يا معادل قيمت آن را بهعنوان فطريه بپردازند. همچنين مبلغ کفاره يک روز قضاي روزه با عذر شرعي، مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.
زکات فطره بايد شب اول ماه شوال که همان روز آخر ماه رمضان است کنار گذاشته شده و پيش از اقامه نماز عيد فطر به فرد مستمند داده شود.
بازار