الاغی که دردسر ساز شد !
1398/03/18 - 15:50
3.2K
1398/03/18 - 15:50
پليس فتا/ رئيس پليس راه جنوب استان گفت: بر اثر برخورد يک پژو 405 با يک الاغ و سپس يک سواري تيبا، 2 نفر کشته و 6 نفر مجروح شدند.
سرهنگ "حمدالله هوشمندي" بيان کرد: در پي اعلام يک فقره تصادف فوتي در محور "خنج" به "قيروکارزين"، بلافاصله مأموران به محل مورد نظر اعزام و مشاهده کردند يک پژو 405 با 4 سرنشين پس از برخورد با يک راس الاغ، سپس با يک سواري تيبا با 4 سرنشين برخورد کرده است.
وي افزود: در اين حادثه راننده پژو 405 و يکي از سرنشينان تيبا در دم فوت و 4 سرنشين ديگر مجروح و راهي بيمارستان شدند.
رئيس پليس راه جنوب استان عنوان داشت: کارشناسان در صحنه حاضر و علت وقوع اين حادثه را به صورت 50 درصد صاحب احشام به دليل رها کردن حيوان در جاده و 50 درصد ديگر را عدم توجه به جلو هر 2 خودرو اعلام کرده اند.
سرهنگ "هوشمندي" در پايان به رانندگان عزيز توصيه کرد: رانندگي در شب با رانندگي در روز متفاوت است که مي طلبد براي جلوگيري از چنين حوادث دلخراشي رانندگان با مهارت و تجربه زيادي رانندگي کنند.
















