ایرنا/معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از اول تا پایان ماه مبارک رمضان و در قالب طرح سلامت رمضان، ۲۸ تُن انواع مواد غذایی و خوراکی فاسد در این استان کشف و معدوم شد.
فرزام بیدارپور روز یکشنبه اظهار داشت: در قالب طرح سلامت رمضان، ۱۵ هزار و ۳۸۵ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی بویژه مراکز تهیه بامیه و زولبیا، قنادی‌ها و شیرینی پزی های استان انجام شد.
وی افزود: در این بازدیدها ۲۸ تُن مواد غذایی فاسد شناسایی و معدوم شد و ۴۰ مرکز از جمله قنادی‌ها و رستوران‌ها که مرتکب تخلف شده بودند نیز پلمب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: همچنین در قالب این طرح، ۸۸ مکان و مراکز متخلف مواد غذایی و غیره به دادگاه معرفی شدند و ۴۷۳ مورد شکایت مردمی نیز ثبت و مورد بررسی قرار گرفت.
وی یادآور شد: در طرح سلامت رمضان که از اول تا پایان ماه مبارک در استان اجرا شد، ۱۹۷ بازرس از ساعت هشت صبح تا هشت شب بر مراکز عرضه و تولید نظارت داشتند.
بیدارپور گفت: در مجموع بازرسان در مرکز بهداشت سنندج در قالب سه تیم، سقز ۲ تیم و سایر شهرستان‌ها نیز هر کدام یک تیم به ارائه خدمات نظارتی پرداختند ضمن اینکه در صورت وجود مورد خاصی بازرسان شیفت تا ساعت ۱۲ شب آماده خدمات رسانی بودند.
وی تاکید کرد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز حساس از تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی بویژه مراکز تهیه بامیه و زولبیا، قنادی‌ها و شیرینی پزی ها از جمله مأموریت‌های محوری در طرح سلامت رمضان بود.
طرح سلامت رمضان هر سال در طول ماه مبارک همزمان در سراسر کشور اجرا می‌شود.




همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان کردستان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر کردستان در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEIzkR_omLO41FJL8g
آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online
آخرین خبر کردستان در سروش :
http://sapp.ir/Kurdistan.Online
آخرین خبر کردستان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/156368896Ccff9858d34