پايگاه خبري پليس/ سرهنگ "مسعود فروزان" در تشريح اين خبر، اظهار داشت: در پي وقوع چندين فقره سرقت منزل در گرگان و با توجه به اهميت موضوع، دستگيري سارق يا سارقان احتمالي به صورت ويژه در دستور کار ماموران پليس آگاهي استان قرار گرفت.
جانشين فرمانده انتظامي استان افزود: ماموران پس از يک سري اقدامات اطلاعاتي و تخصصي سرانجام موفق شدند، سارق سابقه دار را شناسايي و پس از هماهنگي با مقام قضائي در عملياتي موفقيت آميز وي را در مخفيگاهش دستگير کنند.
سرهنگ فروزان تصريح کرد: متهم در تحقيقات اوليه و پس از مواجهه با مستندات غيرقابل انکار پليس چاره اي جز اعتراف نداشته و به 24 فقره سرقت منزل در شهرستان گرگان اقرار کرد.
اين مقام انتظامي در پايان با اشاره به معرفي متهم به مراجع قضائي، خاطرنشان کرد: شهروندان مي توانند با عمل به توصيه هاي پليس نقش به سزايي در پيشگيري از سرقت داشته باشند.
بازار