باشگاه خبرنگاران/مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون هفت هزار تن انبه از سطح ۵۰۰ هکتار از باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهار داشت: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می‌شود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می‌شوند اظهار داشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.
شهرکی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین‌های A، B و C، کربوهیدرات ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.
از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه‌های گرمسیری بحساب می‌آید به طوری که شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریباً استوایی این استان را به خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه‌هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می‌کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام‌های دیگر از جمله میوه‌های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی نظیر است.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان سیستان و بلوچستان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKZUcFIniUcdLn0Lw
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در سروش :
http://sapp.ir/zahedan.online
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/163446784C56991a062c