ايرنا/ بهرام ترکاشوند روز دوشنبه در گفت و گويي اظهار داشت: اين مراتع از اهميت بالايي براي حيوانات علوفه خوار برخودار است و همواره حفظ و نگهداري آن بايد مورد توجه قرار گيرد.
ترکاشوند با بيان اينکه در اين سانحه هيچ گونه خسارت جاني و مالي گزارش نشده است، اظهار داشت: ۹۰ درصد علل و عوامل آتش سوزي در مراتع و جنگل ها به خطاهاي انساني و بي احتياطي افراد مربوط است که در اين رابطه همواره آموزش هاي لازم به دهياران و بهره برداران از سوي کارشناسان اين اداره داده مي شود.
فرمانده يگان حفاظت اداره کل منبع طبيعي و آبخيزداري قزوين به گرماي فصل تابستان اشاره کرد و گفت: با افزايش دماي هوا همواره خطر آتش سوزي در مراتع افزايش مي يابد و لازم است که شهروندان از هرگونه اقدام مخاطره انگيز مانند رها کردن آتش در مزارع و مراتع، پرتاپ کردن ته سيگار و سوزاندن باقي مانده محصولات کشاورزي خودداري کنند.
بازار