مهر/مديرعامل مجمع خيرين مدرسه ساز استان زنجان گفت: امسال ۱۱ پروژه خيرساز در استان، در دست احداث داريم.
علي اکبر فاضلي ظهر سه شنبه در بيست و يکمين مجمع خيرين مدرسهساز استان زنجان که در سالن همايشهاي بينالمللي روزبه زنجان برگزار شد، با بيان اينکه امروز مدرسهسازي يکي از کارهاي نيک در جامعه بهشمار ميرود، افزود: مدارس بستري مهمي براي توسعه نيروي انساني بوده و نيروي انساني نيز ميتواند توسعه يک جامعه را به دنبال داشته باشد.
وي با بيان اينکه نهادي چون آموزش و پرورش، دستگاهي بسيار حساس است چراکه وظيفه تربيت نيروي انساني در جامعه بر عهده اين دستگاه گذاشته شده است، تصريح کرد: بيترديد انسانهايي که ابتدا به ساکن پاي در آموزش و پرورش ميگذارند، افرادي خام هستند که با آموزشها و تربيت صورت گرفته، تبديل به افرادي پخته و کارآمد براي جامعه ميشوند.
فاضلي با يادآوري اينکه بررسيها حاکي از آن است که در کشورهاي توسعهيافته، دستگاهي چون آموزش و پرورش همواره در اولويت بوده و اهتمام جدي نسبت به اين موضوع ميشود، ادامه داد: هر دستگاهي در جايگاه خود هزينههايي دارد اما آموزش و پرورش با توجه به خروجي که همان نيروي انساني کارآمد است و اين نيرو ميتواند محور توسعه باشد، نبايد به ديد هزينه به آن نگاه کرد.
مديرعامل مجمع خيرين مدرسهساز استان زنجان در ادامه با اشاره به اينکه در حال حاضر تعداد ۲۰ پروژه توسط اين مجمع در استان در دست ساخت بوده و قرار است بعد از اتمام، تحويل آموزش و پرورش شود، اظهار کرد: تا به امروز ۳۱۱ مدرسه توسط خيران مدرسهساز در استان زنجان ساخته شده که از اين تعداد، ۱۱ پروژه با ۵۸ کلاس درس مربوط به سال گذشته بوده است.
فاضلي همچنين از کمک ۴۰۰ ميليون توماني توسط خيران به مجمع خيرين مدرسهساز استان زنجان که توسط فرهنگيان محقق شده است، خبر داد و گفت: مدرسهسازي، عرصه مهمي در جامعه بوده و به همين خاطر بايد حمايتهاي لازم از آن صورت گيرد.
بازار