تسنيم/ ميرمحمد غراوي عصر امروز در جلسه ستاد بازسازي و نوسازي مناطق سيلزده استان اظهارداشت: متأسفانه روند انعقاد قرارداد و پرداخت تسهيلات نوسازي و بازسازي واحدهاي مسکوني در مناطق سيلزده کُند است و حدود هشت روز است که بانکها تسهيلاتي پرداخت نميکنند.
وي گفت: به رغم ارسال بيش از 10 هزار پرونده به بانکهاي استان تاکنون تنها يکهزار و 132 عقد قرار انجام شده است که بانکها بايد اين روند را تسريع کنند.
سرپرست استانداري گلستان گفت: تاکنون يکهزار تن سيمان و ميلهگرد به استان وارد شده است اما اولويت تهيه مصالح براي بازسازي و نوسازي منازل مسکوني بايد از واحدهاي توليدي استان باشد.
وي خاطرنشان کرد: براساس مصوبه دولت 20 ميليارد تومان براي تجهيزات، ماشينآلات و خدمات مهندسي و 50 ميليارد تومان براي بازسازيهاي عمراني روستايي به بنياد مسکن استان اختصاص يافته است.
غراوي به پرداخت تسهيلات و کمکهاي بلاعوض به بخش کشاورزي اشاره کرد و گفت: تاکنون هشت ميليارد و 600 ميليون تومان خسارت به کشاورزان پرداخت شده است و در روزهاي آينده از 49 ميليارد و 555 ميليون تومان پروندهاي که تشکيل شده است، 24 ميليارد و 780 ميليون تومان پرداخت خواهد شد.
بازار