تسنيم/رئيس پليس راهرو غرب استان تهران گفت: در ۲ ماه نخست سال جاري ۳۸ درصد کاهش تلفات در تصادفات فوتي و ۵ درصد کاهش در خسارت جرحي را شاهد بوديم.
حامد محمودي صبح امروز در نشست خبري با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد پليس راهور در ماههاي ابتدايي سال جاري اظهار داشت: در 2 ماه نخست سال جاري در مجموع 38 درصد کاهش تلفات در تصادفات فوتي و 5 درصد کاهش در خسارت جرحي را شاهد بوديم.
وي همچنين با اشاره به کاهش 30 درصدي تخلفات حادثهساز با فرهنگسازيهاي صورت گرفته تصريح کرد: از 2 ماه گذشته تاکنون در شهرستانهاي غرب استان در حال تجهيز به دوربين ثبت تخلفات به طور الکترونيکي هستيم و همچنين برخورد جدي در جلوگيري از رانندگي افرادي که از روانگردانها استفاده ميکنند صورت ميگيرد.
رئيس پليس راهرو غرب استان تهران سپس با اشاره به فعاليت 59 آموزشگاه رانندگي در غرب استان تهران افزود: در جهت بهبود فرهنگ رانندگي اقدامات لازم انجام شده و در اين رابطه 59 درصد افزايش را در ثبت و صدور گواهينامههاي پايههاي اول، دوم و سوم شاهد بودهايم.
محمودي در ادامه با اشاره به برنامههاي آغاز فصل تابستان بيان کرد: طرح اصلاحهاي هندسي از جمله اقدامات در اين زمان است که موارد به شهرداريها جهت اصلاح ارجاع شده است و موضوع ديگر بحث حوادث است که به جهت عدم توجه به جلو و رعايت سرعت مطمئنه بوده است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز تعطيلات تابستاني تدابير لازم براي سفر ايمن مسافران انديشيده شده است و اکنون 9 هزار هميار پليس در غرب استان تهران در حال همکاري با پليس راهرو غرب استان تهران هستند که حجم بالايي از همراهي را براي ما دارند و اقدامات به خوبي پيگيري و انجام ميشود.
بازار