ايسنا/ رئيس بيمارستان امام خميني(ره) کرج گفت: زماني بيمارستان امام خميني 210 پزشک داشت اما اکنون به علت عدم پرداخت حقوق و مشکلات موجود، تعداد پزشکهاي اين بيمارستان به تعداد انگشتان دست رسيده است.
دکتر عباس معيني با اشاره به مزايدهاي که سال گذشته براي فروش بيمارستان امام خميني(ره) کرج اعلام و قرار شد بيمارستان به مبلغ 217 ميليارد تومان واگذار شود گفت: به دليل اينکه تعهدات خريدار انجام نشد اين مزايده باطل و کار فروش بيمارستان به سرانجام نرسيد.
معيني افزود: پس از آن طبق قانون بايد کارشناسي جديد در خصوص قيمت واگذاري انجام و بيمارستان مجدداً به مزايده گذاشته شود که فعلاً مزايده جديد به جايي نرسيده است.
وي خاطرنشان کرد: مشکلات بيمارستان امام خميني کرج همچنان پابرجاست و بيمارستان در حالت تعطيل قرار دارد، زماني تعداد پزشکان اين بيمارستان به 210 نفر ميرسيد اما اکنون به علت عدم پرداخت حقوق و مشکلات موجود، تعداد پزشکهاي اين بيمارستان به تعداد انگشتان دست رسيده است.
رئيس بيمارستان امام خميني(ره) کرج ادامه داد: پس از اينکه چند ماه پيش بخشي از معوقات کارکنان بيمارستان پرداخت شد ديگر چيزي پرداخت نشده و به همين دليل بسياري از پرسنل در بيمارستان حاضر نميشوند.
وي ادامه داد: با وجود همه اين مشکلات، همچنان شاهد حضور تعدادي بيمار در اين بيمارستان هستيم و بخش دياليز هم به فعاليت خود ادامه ميدهد.
معيني خاطرنشان کرد: تا پيش از اينکه تعرفههاي اين بيمارستان دولتي شود مشکلي وجود نداشت ولي از زماني که تعرفهها از خصوصي به دولتي تغيير کرد اوضاع بيمارستان به هم ريخت و پرداخت حقوق پرسنل با مشکل مواجه شد.
وي در خصوص مشکلاتي که در پرداخت بدهي مربوط به تجهيزات بيمارستان وجود داشت هم اعلام کرد: تأمين کننده تجهيزات بيمارستان به دليل عدم دريافت مطالبات خود براي بازپسگيري تجهيزات مراجعه کرده بود که اين مشکل موقتاً حل شد اما بدهي تجهيزات همچنان وجود دارد و بايد براي آن چارهانديشي کرد.
بازار