توقیف حدود یک هزار و ۶۰۰ کیلو پنیر غیربهداشتی در گیلان
ايرنا/ محمد عباسي عصر روز چهارشنبه در گفت و گويي اظهارداشت: پيرو اعلام مسموميت غذايي ناشي از مصرف پنير سنتي در گيلان، بازرسان بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکي استان، به صورت ضربتي از مراکز عرضه مواد غذايي در سطح استان بازديد کردند که در جريان اين بازديدها و بازرسيها ضمن نمونه برداري نسبت به توقيف حدود يک هزار و ۶۰۰ کيلوگرم پنير غيربهداشتي اقدام شد. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني گيلان اظهار داشت: بازرسان بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني استان گيلان براي کنترل بهداشتي مواد خوراکي و آشاميدني در سطح استان گيلان به صورت مستمر از مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي بازرسي ميکنند. عباسي از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده عرضه مواد خوراکي و آشاميدني فاقد مشخصات بهداشتي شامل تاريخ توليد، انقضا معتبر، پروانههاي بهداشتي و آدرس محل توليد و نگهداري در شرايط نامناسب، مراتب را از طريق شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رساني کنند.