تسنيم/ قدرت اخوان اکبري صبح امروز در جمع خبرنگاران در اردبيل اظهار داشت: در سطح استان چهار مورد مشکوک به ابتلا به بيماري تب کريمه کنگو شناسايي شد که پس از انجام آزمايشهاي فني و تخصصي ابتلاي دو نفر از اين افراد به تب کريمه کنگو مثبت بود.
وي بيان کرد: از اين دو نفر يک نفر بر اثر عوارض ابتلا به بيماري جان خود را از دست داد اما نفر دوم با توجه به مراجعه به موقع تحت درمان قرار دارد و تلاش ميشود تا اقدامات درماني اين فرد منجر به رفع خطر اين بيماري شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اردبيل به اشاره به علائم ابتلا به بيماري تب کريمه کنگو افزود: اين بيماري يک بيماري خطرناک محسوب ميشود که با علائمي نظير تب ناگهاني، ضعف، سردرد شديد در ناحيه پشت و کمر آغاز شده و امکان خونريزي لثه و بيني در آن وجود دارد که در موارد شديد منجر به مرگ فرد ميشود.
اخوان اکبري با بيان اينکه اين بيماري از حيوان به انسان منتقل شده و به سختي درمان ميشود، تصريح کرد: تشخيص اين بيماري تنها از طريق آزمايش خون بوده و در 50 درصد موارد ابتلا منجر به مرگ فرد ميشود.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اردبيل با اشاره به ابتلاي سه شهروند اردبيلي به اين بيماري در سال گذشته گفت: اين افراد با توجه به مراجعه به موقع تحت درمان قرار گرفته و درمان شدند.
وي اظهار کرد: با توجه به اينکه شغل تعداد زيادي از جمعيت استان در امور دامداري بوده احتمال ابتلا به اين بيماري در استان بالا بوده و انتظار ميرود دامداران در کنار رعايت موارد بهداشتي و هشدارهاي ارائه شده در صورت بروز علائم اين بيماري هر چه سريعتر به مراکز درماني مراجعه کرده و تحت درمان قرار گيرند.
بازار