فارس/شرکت همراهان خودرو ملل حدود 2 سال است در تعزيرات حکومتي خوزستان و دادگاه انقلاب پرونده دارد که با پيگيريهاي خبرگزاري فارس و آشکار کردن اين موضوع دفاتر اين شرکت در اهواز پلمپ شد.
سامانه «فارس من» با هدف پيگيري مستقيم مسائل و مشکلات مردم راهاندازي شده است و در سريعترين زمان به پيگيري موارد اعلامي ميپردازد.
« ناهمراهي شرکت همراهان خودرو ملل بامشتريان خود» يکي از عناويني بود که از طريق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسيد که موضوع را از طريق تعزيرات و ديگر مسؤولان پيگيري کرديم.
شرکت همراهان خودرو ملل واردکننده خودروهاي سبک و سنگين به کشور حدود 2 سال است به دليل شکايات متعدد مشتريان در تعزيرات حکومتي خوزستان و دادگاه انقلاب پرونده دارد.
هماکنون هر دو دفتر اين شرکت در شهر اهواز توسط دادگاه انقلاب و اماکن خوزستان پلمپ شده است و از شاکيان درخواست شد براي پيگيري شکايات به دادگاه مراجعه کنند.
بنا بر اعلام مديرکل تعزيرات خوزستان شرکت همراهان خودرو 11 پرونده در تعزيرات دارد و حسابهاي اين شرکت پيشازاين مسدود شده بود.
بازار