تسنیم/ حمید رمضانی در گفت‌وگویی اظهار داشت: بیشترین حساسیت در زمینه بیماری تب کریمه٬ نوع مواجهه افراد با حیوانات است. روستییان باید توجه داشته باشند که به هیچ وجه با دست کنه را از دام جدا نکرده و یا آنها را با دست از بین نبرند.
وی افزود: مصرف‌کنندگان نیز باید نسبت به عدم استفاده از دام‌هایی که به صورت غیرمجاز ذبح می‌شوند آگاهی کامل را داشته باشند. فرایند سرد شدن گوشت دام ذبح شده باید به طور کامل انجام شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: گوشت دام باید در یک فرایند زمانی 24 تا 48 ساعته در دمای صفر تا 4 در کشتارگاه سرد شود و سپس به دست مصرف کننده برسد. واکسیناسون در این بیماری تاثیر زیادی نداشته و فقط باید سم پاشی به صورت هر 15 روز انجام شود.
رمضانی خاطرنشان کرد: دامداران نیز توجه داشته باشند که فضولات حیوانی که محل تجمع کنه‌ها است باید در خارج از دامداری نگه داشته و منتقل شود.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان خراسان شمالی را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر خراسان شمالی در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAERlAMiCloyBHW8y4g
آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today
آخرین خبر خراسان شمالی در سروش :
http://sapp.ir/Bojnord.online
آخرین خبر خراسان شمالی در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/158597120C5179130f45