آخرين خبر/ اگر بپذيريم که اولويت اول کشور و به تَبَع آن استان مازندران توليد و اشتغال است، امري که شعار سال رهبر معظم انقلاب -رونق توليد- نيز تأييدي بر آن است بايد بپذيريم برنامهريزي براي رونق صنعت، معدن و تجارت استان نيز بايد در صدر امور مديران ارشد استان باشد. متأسفانه شاهد بوديم در مازندران دوماه اين اداره کل صنعت، معدن و تجارت با استعفايي که هيچ توضيحي داده نشد، بيمدير ماند. استعفاي محمد محمدپور عمران لابيگري برخي نمايندگان را داشت و مطابق معمول هرکدام، جداجدا به ديدار رحماني رفتند و با زبان بيزباني وزير صنعت، معدن و تجارت را تهديد نرم ميکردند که حتماً گزينه مورد نظر من بايد مديرکل صمت مازندران باشد.
شدت تفرقه و بازي جداگانه اين نمايندگان موجب شد ابتکار عمل از دست وزير هم خارج شود و در سال رونق توليد، دوماه يک ادارهکل محوري در توليد و اشتغال، بلاتکليف بماند. سرانجام پس از کشوقوسهاي پشت پرده بسيار و نشست و برخاستهاي متعدد وزير با برخي از اعضاي مجمع نمايندگان مازندران که هرگز رسانهاي نشد، روز گذشته مراسم معارفه مديرکل جديد برگزار شد.
وزير صمت، پس از حدود ۲ ماه از استعفاي مديرکل سابق صمت مازندران، «حسينعلي قوانلو» را بهعنوان دومين مديرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران در دولت تدبير و اميد منصوب کرد.
محمد محمدپور عمران از ابتداي دولت تدبير و اميد مديرکل صمت استان مازندران را بر عهده داشت اما همانگونه که گفتم بدون پيشمقدمه و بدون دليلي ۱۳ خردادماه سال جاري بهمنظور آنچه که حضور در انتخابات مجلس يازدهم از يکي از حوزههاي انتخابيه اين استان اعلام شد، از سمتش استعفا کرد که اين استعفا بلافاصله مورد تاييد وزير صمت قرار گرفت.
«حسينعلي قوانلو» مديرکل جديد صمت مازندران پيش از اين مديريت صمت را در استان گلستان برعهده داشت.
اگرچه رحماني پس از استعفاي محمدپور، فردي را براي سرپرستي انتخاب نکرده بود و کارها بنا به گفته برخي مسوولان استاني از سوي مديرکل مستعفي رتق و فتق ميشد، پيگيري رسانهها براي تعيين تکليف مديريت ادارهکل صمت مازندران که حدود سه هزار و ۶۰۰ واحد توليدي و صنعتي را با بيش از ۶۰ هزار شغل و ۸۰ هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري راهبري ميکند، از بلاتکليفي خارج کرد.
حسينعلي قوانلو متولد ۱۳۴۳ از شهر گرگان در استان گلستان داراي مدرک کارشناسي مهندسي برق قدرت از دانشگاه صنعتي اميرکبير تهران در سال ١٣۶٧ و کارشناسي ارشد مهندسي برق قدرت از دانشگاه علم و صنعت ايران در ١٣٧۵ است.
سرپرست گروه برق ذغال سنگ البرز شرقي از سال ۶٧ لغايت ٨٠، سرپرست خدمات فني معدن ذغال سنگ البرز شرقي از سال ۶٨ لغايت ٨٠، معاون فني شرکت ذغال سنگ البرز مرکزي از سال١٣٨٠ لغايت ١٣٨٢، معاون فني و معدني شرکت ذغال سنگ البرز مرکزي از سال ١٣٨٢ لغايت ١٣٨٣ ، مجري طرح فرو کروم سبزوار وابسته به شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران از سال ١٣٨٣ لغايت ١٣٨۴ ، مجري طرح سنگ آهن جلال آباد وابسته به شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران از سال ١٣٨۴ لغايت ١٣٨٩ و مجري طرح طلاي زرشوران وابسته به سازمان توسعه معادن و صنايع معدني ايران از سال ١٣٨٩ تا سال ۹۳ از جمله سمتهاي اين مديرکل جديد صمت مازندران است.
قوانلو از سال ۹۳ تاکنون نيز مديرکل صمت استان گلستان را بر عهده داشت. از امروز قوانلو در ساختمان صمت استان مستقر شد و يکي از پردغدغهترين بخشهاي مازندران را در دست گرفت و اميدوار هستيم بتواند در اين استان خوش بدرخشد.
اوضاع مديريتي مازندران به گونهاي است در آغاز همه نسبت به يک مدير غيربومي ولو کارآزموده و مجرب، زاويه دارند و همين اوضاع موجب ميشود يک مدير براي موفقيت به چيزهايي بيش از صلاحيتهاي فردي و حرفهاي نياز دارد و ما اميدوار هستيم حسينعلي قوانلو ازجمله همان مديران باشد.
برابر اخبار موثق، آنچه که موجب شد انتخاب مديرکل صمت مازندران تا اين اندازه به درازا بکشد، مداخله برخي نمايندگان بود و ما اميدوار هستيم از امروز به بعد که مديرکل جديد آغاز به کار کرد، دست از سر قوه مجريه بردارند و اجازه دهند مدير جديد از تجربيات خود استفاده کند و واحدهاي صنعتي استان را سامان دهد.
بازار