ایران آنلاین/رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز گفت: عامل افزایش قیمت مرغ، تنش‌های گرمایی، شیوع انواع بیماری و افزایش تلفات است.
ایوب حاج آقاپور در رابطه با افزایش قیمت گوشت مرغ، اظهار کرد: در این فصل به دلیل شیوع انواع بیماری‌های دامی، میزان تلفات واحدهای مرغداری افزایش می‌یابد، از این رو این موضوع تولید را با مشکل مواجه کرده است.
وی با بیان این‌که افزایش قیمت گوشت مرغ در این شرایط منطقی است، افزود: در واحدهای مرغ‌داری تعدادی جوجه تلف شده است، لذا از مسئولان ستاد تنظیم بازار به عنوان مرجع قیمت گذاری انتظار می‌رود در مواقعی که نرخ مرغ کمتر از قیمت مصوب است با پرداخت یارانه زیان تولیدکنندگان را جبران کنند.
وی ادامه داد: قیمت تمام شده مرغ 11 هزار و 800 تومان است که بر روی فروش نیز این قیمت زده شده است، اما با نرخ 15 هزار و 800 تومان به دست مغازه دار می‌رسد و مغازه‌دار آن را با نرخ 16 هزار و 400 عرضه می‌کند.
40 مزرعه بزرگ پرورش مرغ فعال به ظرفیت یک میلیون و 146 هزار قطعه و با تولید سالانه بیش از 60 میلیون قطعه جوجه در آذربایجان شرقی فعالند و این استان از مهم ترین تامین کنندگان اصلی جوجه گوشتی در بین استان‌های کشور است.
شهرستان‌های توانمند در تولید گوشت مرغ استان میانه، شبستر و مرند به ترتیب با 12 هزار، 11360 و 7500 تن از نمونه‌های استان در تولید گوشت مرغ شناخته شده‌اند.
آذربایجان شرقی سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ نیاز دارد، ولی حدود ۸۰ هزار تن در استان تولید دارند که حدود ۲۰ هزارتن دیگر را از طریق استان‌های همجوار تامین می‌شود.
طبق اعلام مرکز آمار ایران تلفات مرغداری‌ها حدود 10 و نیم درصد است در حالی که در کشورهای توسعه یافته این رقم به 2 تا 3 درصد می‌رسد.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان آذربایجان شرقی را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر آذربایجان شرقی در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEKyqyHIYXfblD-xfQ
آخرین خبر آذربایجان شرقی در سروش :
http://sapp.ir/Eazerbaijan.Online

آخرین خبر آذربایجان شرقی در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/157286400C8c8e888eaf