علت گرانی گوشت کمبود دام است
تسنيم/رئيس اتحاديه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان گفت: در حال حاضر فروشندگان گوشت قرمز نه تنها گران فروشي نميکنند، بلکه اين ماده غذايي را از قيمت واقعي هم کمتر به فروش ميرسانند. اصغر پور باطني اظهار داشت: قيمت گوشت قرمز را در 3 نرخ تعيين کردهايم که عبارتاند از گوشت درجه يک، 2 و 3 که هرکدام به نسبت دارا بودن استخوان از نظر قيمت با يکديگر متفاوتاند. وي افزود: گوشت درجه يک با استخوان، 150 هزار تومان، گوشت درجه 2 بدون استخوان 115 هزار تومان و گوشت درجه سه هم بدون استخوان، 100 هزار تومان به فروش ميرود که گوشتهاي درشت، دليل بدون استخوان فروختن اين نوع از گوشتها هستند چرا که گوشتهاي درشت با استخوان، کمتر به فروش ميروند. رئيس اتحاديه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان بيان کرد: به طور قانوني قصابها حق بهره 8 درصدي از فروش را دارند که در اين صورت بايد گوشت را با قيمت 110 هزار تومان به فروش برسانند اما به دليل اينکه توان خريد مردم کفاف اين هزينههاي سنگين را نميدهد مصوبه اتحاديه 2 تا 3 درصد سود را براي قصابان تعيين کرده است. وي با اشاره به کمبود دام در بازار گفت: علت گراني گوشت کمبود دام است که دليل اين مشکل مشخص نيست، اما لازم به ذکر است که امروزه قاچاق دام به اندازه گذشته وجود ندارد چون مدتها است که از صادرات گوسفند جلوگيري شده است. پورباطني افزود: اختلاف قيمت در بازارهاي مختلف ناشي از نرخهاي متفاوت است که البته نسبت استخوان در قيمت آنها بي اثر نيست و در حال حاضر فروشندگان نه تنها گران فروشي نميکنند، بلکه از قيمت واقعي هم کمتر به فروش ميرسانند مگر براي مشترياني که به سليقه خود گوشت اختصاصي سفارش ميدهند.