تسنیم/رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان گفت: در حال حاضر فروشندگان گوشت قرمز نه تنها گران فروشی نمی‌کنند، بلکه این ماده غذایی را از قیمت واقعی هم کمتر به فروش می‌رسانند.
اصغر پور باطنی اظهار داشت: قیمت گوشت قرمز را در 3 نرخ تعیین کرده‌ایم که عبارت‌اند از گوشت درجه یک، 2 و 3 که هرکدام به نسبت دارا بودن استخوان از نظر قیمت با یکدیگر متفاوت‌اند.
وی افزود: گوشت درجه یک با استخوان، 150 هزار تومان، گوشت درجه 2 بدون استخوان 115 هزار تومان و گوشت درجه سه هم بدون استخوان، 100 هزار تومان به فروش می‌رود که گوشت‌های درشت، دلیل بدون استخوان فروختن این نوع از گوشت‌ها هستند چرا که گوشت‌های درشت با استخوان، کمتر به فروش می‌روند.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان بیان کرد: به طور قانونی قصاب‌ها حق بهره 8 درصدی از فروش را دارند که در این صورت باید گوشت را با قیمت 110 هزار تومان به فروش برسانند اما به دلیل اینکه توان خرید مردم کفاف این هزینه‌های سنگین را نمی‌دهد مصوبه اتحادیه 2 تا 3 درصد سود را برای قصابان تعیین کرده است.
وی با اشاره به کمبود دام در بازار گفت: علت گرانی گوشت کمبود دام است که دلیل این مشکل مشخص نیست، اما لازم به ذکر است که امروزه قاچاق دام به اندازه گذشته وجود ندارد چون مدت‌ها است که از صادرات گوسفند جلوگیری شده است.
پورباطنی افزود: اختلاف قیمت در بازارهای مختلف ناشی از نرخ‌های متفاوت است که البته نسبت استخوان در قیمت آن‌ها بی اثر نیست و در حال حاضر فروشندگان نه تنها گران فروشی نمی‌کنند، بلکه از قیمت واقعی هم کمتر به فروش می‌رسانند مگر برای مشتریانی که به سلیقه خود گوشت اختصاصی سفارش می‌دهند.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان اصفهان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر اصفهان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAVvljM8cx5YSbB1w
آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today
آخرین خبر اصفهان در سروش :
https://instagram.com/isfahan_today
آخرین خبر اصفهان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/154796032C2c55b66f18