باشگاه خبرنگاران/ مدير کل دامپزشکي استان کرمانشاه از خانواده هاخواست گوشت قرباني را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در يخچال نگهداري کرده و فرداي عيد قربان آن را مصرف کنند.
اميد حاج محمدي مدير کل دامپزشکي استان کرمانشاه با تبريک عيد قربان به مردم استان گفت: با توجه به احتمال بروز بيماريهاي مشترک بين انسان و دام توصيه ميشود خانوادهها از مصرف سريع گوشت قرباني صرف نظر کنند.
او گفت : يکي از خطرناکترين بيماريهاي مشترک بين انسان و دام بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو است که براي پيشگيري از انتقال احتمالي اين بيماري به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصيه ميشود خانوادهها گوشت قرباني را حداقل ۲۴ ساعت پس از نگهداري در يخچال مصرف کنند.
مدير کل دامپزشکي استان کرمانشاه افزود: نگهداري گوشت دام تازه ذبح شده در يخچال به مدت ۲۴ ساعت سبب ميشود تا علاوه بر ترد شدن گوشت به دليل جمود نعشي، احتمال انتقال بيماريهاي خطرناکي مثل تب کريمه کنگو از بين برود.
حاج محمدي همچنين با اشاره به احتمال انتقال بيماري از طريق منافذ پوستي حين خرد کردن گوشت، از قصابان و زنان خانه دار که اقدام به خرد کردن گوشت دام قرباني ميکند، خواست هنگام کار کردن حتماً از دستکش استفاده کرده و نکات بهداشتي را رعايت کنند.
حاج محمدي اشارهاي هم به ذبح رايگان دام در کشتارگاههاي استان به مناسبت عيد قربان داشته افزود: در استان ۱۲ کشتارگاه دام داريم که همگي اين کشتارگاهها امروز اقدام به کشتار دامهاي قرباني مردم استان به صورت رايگان کرده اند.
مديرکل دامپزشکي استان کرمانشاه در ادامه از همه مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در مراکز عرضه دام و ساير موارد در خصوص عرضه و ذبح غيرمجاز دام، با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکي تماس بگيرند .
بازار