ايسنا/ معاون بهرهبرداري شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: کدورت احتمالي آب در شبکه هرسين ناشي از رسوب موجود در شبکه توزيع از سنوات گذشته است.
رضا داوودي اظهار کرد: در گذشته به دليل بارندگي شديد و يا پسلرزهها، گاهي شاهد بالا رفتن کدورت سراب هرسين بوديم که اکنون با نصب تصفيهخانه اضطراري اين کدورتها برطرف شده است.
معاون بهرهبرداري شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه حد مجاز کدورت آب را تا ntu 5 اعلام کرد که اين عدد اکنون براي آب شرب هرسين که از محل سراب تامين ميشود کاملا در حد استاندارد و مطلوب و کمتر از يک ntu است و هيچگونه کدورت در محل سرچشمه، ايستگاه پمپاژ و تصفيه خانه وجود ندارد.
وي ادامه داد: کدورت احتمالي که ممکن است برخي مشترکين اکنون در شبکه توزيع آب هرسين مشاهده کنند مربوط به خود شبکه است که از سالهاي قبل که کدورت سراب گاهي بالا ميرفت در شبکه باقي مانده است.
داوودي از برنامه شرکت آبفا براي شست و شوي شبکه و رفع رسوبات گذشته خبر داد و عنوان کرد: اين شست و شو تا مهر ماه به اتمام ميرسد.
وي يادآور شد: اين شست و شو ممکن است گاهي به صورت مقطعي کدورت را براي برخي از مشترکين بالا ببرد.
داوودي از همه مشترکين هرسين خواست با مشاهده هرگونه کدورت آب در شبکه داخلي منزل، ضمن باز گذاشتن شير آب تا تخليه اين کدورت، مراتب را از طريق 122 با شرکت آب و فاضلاب در ميان بگذارند.
معاون بهره برداري شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه معتقد است، اين اطلاع رساني موجب ميشود تا محلههايي که شبکه توزيع آنها دچار رسوبات بيشتر است، سريعتر شناسايي و شست و شو شود.
بازار