صدا و سیما/ 15 نوع غذای بومی و محلی فراموش شده‌‌ سیستان و بلوچستان در جشنواره غذاهای بومی و محلی بندر چابهار شناسایی و داوری شد.
صارمی سر داور ملی غذاهای کشور‌ در این جشنواره گفت: اگر غذاهای بومی و محلی سیستان و بلوچستان استاندارد سازی شوند قابلیت معرفی به هتل‌ها و رستوران‌های کشور را دارند.
سوسنی داور ملی غذاهای کشور هم گفت: مهمترین هدف برگزاری این جشنواره حفظ غذاهای محلی و میراث و آیین‌های سیستان و بلوچستان است.
در این جشنواره بیش از 70 آشپز و سرآشپز خانم حضور داشتند و بیش از 100 غذای بومی و محلی را برای شرکت در مسابقه آشپزی طبخ کردند.
این جشنواره با مشارکت منطقه آزاد چابهار و‌ سازمان میراث فرهنگی استان برگزار شده است.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان سیستان و بلوچستان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKZUcFIniUcdLn0Lw
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در سروش :
http://sapp.ir/zahedan.online
آخرین خبر سیستان و بلوچستان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/163446784C56991a062c