ایرنا/ دکتر مرتضی یعقوبی رئیس اداره دامپزشکی آبیک روز سه شنبه در این خصوص گفت: در راستای نظارت مستمر بازرسین بهداشتی اداره دامپزشکی آبیک از مراکز تولید فرآورده های خام دامی، محموله ای به وزن تقریبی۳۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز مشکوک به فساد، کشف و پس از نمونه گیری و انجام آزمایش لازم، فساد آن محرز شد.
وی اظهار داشت: پس از تنظیم صورتجلسه وانجام اقدامات قانونی، گوشت های فاسد را بر اساس ضوابط بهداشتی معدوم شد.
یعقوبی به شهروندان توصیه کرد: گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه که نشان دهنده نوع دام، جنسیت، تاریخ تولید و انقضاء گوشت است، توجه کنند.
این مسئول همچنین گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی توسط متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق شماره چهار رقمی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی۵۰۰۰۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
گوشت تازه گوساله پس از خروج از کشتارگاه هفت روز در دمای ۲تا ۴ درجه و گوشت منجمد گوساله تا یکسال در دمای منفی ۱۸ درجه قابلیت مصرف دارند.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان قزوین را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر قزوین در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAERfLUt3xd_hCjJ9bw
آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today
آخرین خبر قزوین در سروش :
http://sapp.ir/Qazvin.online
آخرین خبر قزوین در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/156172288C0d51a863e9