ايرنا/رييس اتحاديه نانوايان قزوين از بي کيفيت بودن آرد گندم در استان و تاثير منفي آن در کيفيت نان هاي توليدي در استان خبر داد.
مصيب بهرامي اظهار داشت: کيفيت نان استان قزوين به نسبت استانهاي همجوار و با توجه به کيفيت پايين گندم در قزوين بسيار مطلوب است.
وي اضافه کرد: بي کيفيت بودن آرد حاصل از گندمهاي قزوين باعث شد تا چندين بار اين موضوع به دفتر نمايندگي ولي فقيه در استان قزوين، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل غله استان نامه نگاري شود.
بهرامي همچنين توضيح داد: پايين بودن کيفيت آرد در نانوايي ها سبب شده تا نانوا با کم و زياد کردن نمک يا حتي کاهش ۲۰ تا ۳۰ گرمي وزن چونه به پخت نان اقدام کند که يکي از اولويتهاي ما در استان برگشتن وزن واقعي نان به دست مشتري است.
اين مسئول تصريح کرد: هنگامي که بحث افزايش قيمت نان در زمان استاندار اسبق استان قزوين مطرح شد، مسئولان وقت استان بنا به برخي مصالح اظهار داشتند که امکان اين افزايش قيمت وجود ندارد، اما اگر نانوايي از وزن چونه به اندازه ۲۰ تا ۳۰ گرم کم کرد بايد مورد اغماض واقع شود و انها را نبايد تعطيل کنيم چرا که هزينه هاي توليد نان بسيار افزايش يافته است.
رييس اتحاديه نانوايان استان قزوين به مطالبات اين صنف اشاره کرد و گفت: نانوايان از از ما مطالبه ميکننند که با افزايش هزينههاي آب، برق و گاز و همچنين بالارفتن نرخ دستمرد کارگران در فعاليت خود دچار مشکل شده اند.
بهرامي در خصوص پيشنهاد افزايش قيمت ۲۵ تا ۴۰ درصدي نان در استان نيز اظهار داشت: با توجه به ثابت ماندن قيمت نان از پنج سال پيش تاکنون در استان، افزايش قيمت نان در دستور کار قرار داشته و نيازمند مصوبه مسئولان استاني است.
صحبت هاي رئيس اتحاديه نانوايان در استان قزوين در خصوص کيفيت پايين آرد گندم و تاثير منفي آن در کيفيت نان در حالي مطرح مي شود که چندي پيش مجيد اسماعيلي معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي قزوين عنوان کرده بود گندم توليدي در استان قزوين به لحاظ کيفيت جزو بهترين استان ها قرار دارد.
بازار