مهر/ معاون نظارت، بازرسي و حمايت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت استان البرز گفت: بيشترين حجم تخلف رستورانهاي استان مربوط به گرانفروشي است.
سيامک آقايي در خصوص بازرسي هايي که در سه ماهه دوم سال جاري از مراکز پذيرايي و رستوران هاي درون شهري و برون شهري استان البرز صورت گرفته است، اظهار کرد: ۱۰۳ گشت بازرسي انجام شده است.
وي بيان کرد: در بازرسي هاي انجام شده از واحدهاي پذيرايي و رستوران هاي درون شهري و برون شهري استان در فصل تابستان سال جاري، براي ۳۴ مرکز، پرونده تشکيل شد که ارزش ريالي اين پرونده ها ۲۷۳ ميليون و ۲۰۵ هزار ريال برآورد شده است.
معاون نظارت، بازرسي و حمايت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن، تجارت استان البرز گفت: بيشترين حجم تخلفات در مراکز پذيرايي و رستوران هاي استان مربوط به حوزه گرانفروشي يا همان عدم رعايت نرخ مصوب و زمينه کم فروشي بوده است.
آقايي با اشاره به اينکه در کنار گرانفروشي و کم فروشي در برخي از واحدهاي پذيرايي و رستوران ها موارد بهداشتي بخوبي رعايت نشده بود، تاکيد کرد: عدم رعايت مسائل بهداشتي نيز از ديگر علل تشکيل پرونده براي تعدادي از اين واحدها بوده است.
وي بيان کرد: تمامي پرونده هاي تشکيل شده در ادامه و پس از بررسي مقدماتي توسط معاونت نظارت و بازرسي سازمان صمت استان البرز به منظور انجام تحقيقات تکميلي و صدور راي نهايي به تعزيرات حکومتي استان البرز ارجاع داده مي شود.
معاون نظارت، بازرسي و حمايت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن، تجارت استان البرز توضيح داد: بيشتر بازرسي هاي انجام شده از واحدهاي پذيرايي و رستوران هاي درون شهري و برون شهري البرز در گشت مشترک با حضور بازرسان دانشگاه علوم پزشکي و تعزيرات حکومتي به انجام رسيده است.
بازار