باشگاه خبرنگاران/حسني گفت: سارقي که اقدام با سوراخ کردن سقف مغازه مبايل فروشي اقدام به سرقت کرده بود در خراسان دستگير شد.
سرهنگ عبدالله حسني فرمانده انتظامي استان سمنان ضمن بيان اينکه چندي پيش سرقت از يک مغازه موبايل فروشي با سوراخ کردن سقف اين واحد تجاري تيتر رسانههاي کشور شد، گفت: اين سارق با سوراخ کردن پشتبام اقدام به سرقت تلفنهاي همراه اين واحد تجاري در شاهرود را کرده بود که توسط کارگاههاي زبده ردپاي او در خراسان شناسايي شد.
او افزود: اين فرد جوان ۲۴ ساله و غيربومي استان سمنان بود که درنهايت با بهرهگيري از فنون نوين پليسي در يکي از شهرهاي خراسان مورد شناسايي قرار گرفت و با اعزام تيمي ويژه در مخفيگاهش دستگير شد.
فرمانده انتظامي استان سمنان بابيان اينکه متهم پس از دستگيري به جرم خود اعتراف کرد، ابراز داشت: مالخر اموال مسروقه نيز شناسايي وبا تکميل پرونده متهم به مراجع قضايي معرفي و روانه زندان شد.
بازار