کشتهسازی در بهمئی کذب محض است
فارس/ سردار مهدی انصاری با اشاره به حوادث اخیر در کشور و استان با اشاره به این که هر چند اعتراضاتی در سطح استان بود اما شاهد کمترین تنش و یا آسیب رساندن به اموال عمومی بودیم اظهار کرد: مردم استان همچون همیشه فهیم و با درایت در این قضیه عمل کردند تا اخلالگران نتوانند از وضع موجود سوء استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در کشور است تا بتواند ایران را نیز به مانند سایر کشورهای منطقه ناامن کنند، گفت: اما به کوری چشم آنها مردم ایران اسلامی مردمی هوشیار و بصیرتمند هستند و توطئه های دشمن را به خوبی در این 40 سال فهمیده و درک کردهاند.
فرمانده انتظامی استان به شایعاتی مبنی بر کشتهسازی در فضای مجازی و ترویج آن در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از این دروغهای بیاساس در مورد شهر بهمئی بود که ادعای کشته شدن 2 نفر را کردهاند.
وی با بیان اینکه این موضوع شایعه بوده و کذب محض است از مردم استان خواست تا اخبار واقعی را از زبان مسوولان و رسانههای رسمی دنبال کنند و به چنین اخبار کذبی توجه نکنند.