ايسنا/ مديرعامل شرکت آب منطقهاي لرستان گفت: بعد از سيل ۱۲ فروردينماه سال جاري تاکنون ۷۵ کيلومتر از رودخانههاي استان لايروبي شده است.
رضا ميرزايي، مديرعامل شرکت آب منطقهاي لرستان اظهار کرد: کل اعتبارات مصوب سيل شرکت آب منطقه لرستان معادل ۹۸ ميليارد تومان با تخصيص ۷۲ درصد بوده که در سه بخش ساماندهي رودخانهها، بازسازي تأسيسات آبي و ايستگاههاي هيدرومتري هزينه ميشود.
وي افزود: پروژههاي سيل شامل ۳۱ طرح در قالب ۳۶ قرارداد در حال انجام است.
ميرزايي در خصوص پروژههاي مهندسي رودخانه تصريح کرد: در ۷۹ بازه کاري شامل ۵۵ نقطه لايروبي و ۲۴ نقطه ساماندهي و ديوارسازي در سطح لرستان مشغول فعاليت هستيم و در مجموع تاکنون حدود ۷۵ کيلومتر از طول رودخانههاي استان لايروبي شده است.
وي گفت: در نقاطي که به علت تغيير مسير رودخانه، بخشهايي از جادهها و راههاي دسترسي تخريب شده با اداره کل راهداري همکاري و تاکنون پنج قسمت مهم از مسير جاده آسفالته پلدختر به خرمآباد که در سيل اخير بهشدت آسيبديده و قطع شده بود، بازسازي شده و در رودخانه را به وضع سابق برگردانديم.
اين مسئول يادآور شد: در حال مطالعه و تهيه اسناد مناقصه ۲۵ نقطه اضطراري و اولويتدار ديگر در حوزه رودخانه کشکان هستيم که با اختصاص اعتبارات مرحله دوم سيل با انتخاب پيمانکار عمليات اجرايي آنها را شروع خواهيم کرد.
بازار