باشگاه خبرنگاران/ سخنگوي ستاد مديريت کرونا در کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلا پنج نفر به بيماري کرونا آمار کل مبتلايان استان به ۱۶۳ نفر رسيد که ۱۵ نفر از اين افراد فوت شده اند.
محمدابراهيم شکيبا سخنگوي ستاد مديريت کرونا در کرمانشاه اظهار کرد: از ابتداي شيوع بيماري کرونا تاکنون ۸۰۲ بيمار مشکوک به کوويد ۱۹ در بيمارستان هاي استان بستري شدند که ۶۷۹ نفر از آنان ترخيص شده اند.
وي با بيان اينکه اکنون ۱۰۸ نفر بيمار حاد تنفسي در بيمارستان هاي استان بستري هستند، افزود: بر اساس آمار تاکنون ۷۴ نفر در شهرستان کرمانشاه، ۱۲ نفر در اسلام آبادغرب، ۳۲ نفر در سنقر، ۱۹ نفر در کنگاور، پنج نفر در هرسين، سه نفر در صحنه، هشت نفر گيلانغرب، سه نفر در جوانرود، چهار نفر در پاوه و سه نفر در سرپل ذهاب به کرونا مبتلا شدهاند.
سخنگوي ستاد مديريت بيماري کرونا دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه گفت: ۸۰ درصد مردم استان توصيه هاي بهداشتي براي مقابله با کرونا را رعايت ميکنند که بايد از آنان تشکر کرد.
شکيبا اظهار داشت: با اين حال هنوز بين ۱۰ تا ۲۰ درصد مردم جامعه توجهي به توصيههاي بهداشتي ندارند و رفتارهاي پرخطر در رابطه با شيوع بيماري کرونا انجام مي دهد.
وي با تاکيد بر اينکه احتمال اوج گيري اين بيماري در کرمانشاه وجود دارد، گفت: در صورتي که جمعيت ۱۰ تا ۲۰ درصدي بي توجه به مسائل بهداشتي مقابله با کرونا را جدي نگيرند با بحراني جدي در کرمانشاه روبرو خواهيم شد.
شکيبا ادامه داد: براساس برآوردهاي انجام شده اگر روال به همين شکل ادامه پيدا کند و توصيه هاي بهداشتي توسط تمام افراد جامعه رعايت نشود تا ۲ هفته آينده با پيک کرونا در کرمانشاه روبرو شويم.
وي عنوان کرد: از تمام مردم خواهش ميکنيم که به توصيه هاي دانشگاه علوم پزشکي توجه کنند زيرا در صورتي که اين توصيه ها رعايت نشوند براي مقابله با کرونا کاري از کسي ساخته نيست.
رئيس مرکز بهداشت کرمانشاه تاکيد کرد: براي غلبه بر اين بيماري و برگشتن اوضاع به حالت عادي، مردم بايد در خانههاي خود بمانند و از سفر کردن، مهماني رفتن و ديدار با اقوام بپرهيزند.
به گفته شکيبا بيش از ۵۰ درصد مبتلايان و فوتي هاي ويروس کرونا در کرمانشاه ميزبان مهماناني از استان هاي پرخطر بودند و يا بين استان ها سفر کردهاند.
وي گفت: از افرادي که قصد مسافرت به کرمانشاه را دارند تقاضا مي کنيم که سفر خود را به زماني ديگر موکول و ما را براي مقابله با کرونا ياري کنند.
بازار