باشگاه خبرنگاران/ قائم مقام دانشگاه علوم پزشکي گلستان از احتمال شيوع پيگ ديگر بيماري کرونا بين دهم تا پانزدهم فروردين خبر داد.
کبير، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکي گلستان گفت: اکنون روند مراجعه به مراکز درماني سير کاهنده يافته است، اما احتمال ميدهيم بين دهم تا پانزدهم فروردين دوباره پيک ديگري از شيوع بيماري داشته باشيم.
کبير افزود: در سه روز آخر اسفند به سبب مسافرتها و شلوغي بازارها احتمال دارد در نيمه فروردين با افزايش شمار بيماران مواجه شويم.
وي همچنين از کنترل ورودي و خروجيهاي گلستان خبر داد و گفت: با تاکيد استاندار گلستان از ورود خودروها با پلاک غير گلستان جلوگيري ميشود.
کبير افزود: مسافراني که قصد خروج از گلستان را دارند اگر داراي تب باشند به مراکز بهداشتي ارجاع داده ميشوند و اجازه خروج از استان را ندارند.
کبير از مردم نيز خواست براي کنترل کرونا تا نيمه فروردين در خانهها بمانند.
بازار