ايرنا/ رييس اتاق اصناف کرمانشاه از ابلاغ الزام بستهبودن تمام اصناف به غير از اصناف معيشتي تا ۱۵ فروردين ماه خبر داد.
رضا سليم ساساني، رييس اتاق اصناف کرمانشاه بيان کرد: با اينکه از مشکلات معيشتي اصناف کرمانشاه آگاهي داريم اما براي کمک به مدافعان سلامت در بخش بهداشت و درمان بايد بازار را تعطيل کنيم.
وي وعده داد بعد از پايان قرنطينه پيگير حل مشکلات اصناف مختلف از طريق استانداري باشد.
به گفته ساساني، ۶۰ هزار واحد صنفي در قالب ۵۸ اتحاديه در استان فعاليت دارند و اين بدين معناست که معاش درصد بزرگي از جمعيت استان وابسته به فعاليت بازار است و بسته بودن بازار به معناي از دست رفتن منبع درآمد آنهاست.
هرچند ساساني اين رقم را مربوط به صنوف مجوزدار داراي شناسنامه دانست.
رامين پهلواني معاون بازرسي اصناف استان کرمانشاه نيز از بسته شدن ۸۰ درصد بازار کرمانشاه خبر داد و گفت: با اينکه ما در اصل بايد حامي اصناف باشيم اما در اين روزهاي سخت با توجه به دستورالعمل الزام بسته شدن بازار مجبور به انجام اين کار هستيم.
وي بيان کرد: ما خودمان را همدرد بسياري از بازاريان ميدانيم و آگاهيم که بسياري از اين افراد بدهکارند و اجناس مغازه هايشان را به صورت اقساطي خريداري کردهاند اما چارهاي جز بستن بازار نداريم.
پهلواني ادامه داد: الان ۲ هفته است که از کسبه خواهش ميکنيم بازار را تعطيل کنند و اگر کسي به خواهش ما توجه نکند مجبور به استفاده از قوه قهريه با کمک نيروي انتظامي، پليس اماکن، بسيج اصناف و اجراييات شهرداري هستيم.
وي خبازي ها، مرغ فروشي ها، قصابي ها، تعميرکاران خودرو ، فروشگاه هاي بزرگ، سوپر مارکت ها، لوازم پزشکي و داروخانه ها را معاف از اين دستورالعمل دانست.
بازار