پايگاه خبري پليس/ فرمانده انتظامي استان اردبيل از دستگيري سارقي که اقدام به سرقت طلا به ارزش يک ميليارد و 500 ميليون ريال از منزلي مسکوني در "بيله سوار" کرده بود، خبر داد.
سردار هوشنگ حسيني، فرمانده انتظامي استان اردبيل گفت: به دنبال مراجعه فردي به پليس آگاهي شهرستان "بيله سوار" و ارائه مرجوعه قضائي مبني بر سرقت طلا از منزل مسکوني اش طي چند مرحله، دستگيري سارق يا سارقان احتمالي و کشف سرقت در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: کارآگاهان پليس آگاهي با انجام بررسي هاي تخصصي و تحقيقات ميداني هدفمند سارق را شناسايي و پس از هماهنگي قضائي او را در عملياتي غافلگيرانه دستگير کردند.
فرمانده انتظامي استان اردبيل تصريح کرد: سارق دستگير شده در بازجويي هاي پليسي و در مواجهه با دلايل و مستندات قانوني لب به سخن گشوده و به سرقت طلا و جواهرات به ارزش يک ميليارد و 500 ميليون ريال از منزل مسکوني اعتراف کرد.
سردار حسيني به شهروندان توصيه کرد: با هوشياري لازم و رعايت نکات ايمني و هشدارهاي پليسي از اعتماد بي جا به افراد ناشناس خودداري و با نصب نرده و حفاظ و استفاده از قفل هاي مقاوم و استاندارد خانه هاي خود را از نفوذ سارقان ايمن کنند.
بازار