فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل با بيان اينکه برخي بيماران از خارج از شهرستان هستند، از فوت 11 تهراني مبتلا به کرونا در اين شهرستان خبر داد.
سيدفرزاد جلالي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل با بيان اينکه تا امروز يک هزار و 815 تن بستري و تعداد زيادي از آنها بهبود و ترخيص شدند، عنوان کرد: درصد آمار فوتيهاي ما تقريبا معادل ميانگين کشورى است و با توجه به اينکه بيماران بدحال ارجاعى از ساير شهرهاى استان هم زياد داشتيم براى مثال از ٩ مادر باردار کرونايي، ٥ نفر غير بابلى بودند که همگى در اتاق زايمان ويژه بيماران کرونايي که از روزهاى اول آماده کرده بوديم، زايمان کردند.
وي با بيان اينکه مشکل ما اين بود که برخي از بيماران، خارج از شهرستان ميآيند و البته ما با افتخار آنها را هم تحت پوشش درمانى قرار داديم، بيان کرد: ۱۱ فوتي ما تهرانيهايي بودند که اواخر اسفند به مازندران سفر کرده بودند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل با بيان اينکه آخرين آمار بستري ما حدود ۳۰۰ نفر است که در طول روز حدود ۴۰ الي ۵۰ نفر ترخيص و کمتر از اين تعداد نيز بستري ميشوند، افزود: در ۵ الي ۶ روز اخير آمار ما رو به کاهش بوده است.
جلالي با بيان اينکه نگران موج دوم بيمارى هستيم و پيشبيني ميشود درگير موج دوم شويم که بستگي به رعايت کردن مردم دارد، خاطرنشان کرد: در سيستم بهداشتي و درماني ۲۰ الي ۳۰ درصد کنترل بيماري به ما مربوط ميشود و حدود ۷۰ الي ۸۰ درصد مربوط به سازمانهايي ميشود که ميتوانند دخالت بارزي در پيشگيري از سرايت داشته باشند.
بازار