صدا و سيما/ هواشناسي در خصوص فعاليت سامانه بارشي در استان فارس هشدار داد.
دهملايي مديرکل هواشناسي فارس گفت: با فعاليت سامانه بارشي از فردا در مرکز و شمال استان بارندگي ۵ تا ۱۰ ميلي متري پيش بيني ميشود.
دهملايي افزود: براي روز شنبه نهم فروردين، کل استان به ويژه نيمه غربي، مرکزي و جنوبي استان بارش ۲۰ تا ۵۰ ميلي متري باران پيش بيني ميشود.
وي اضافه کرد: براي روز يکشنبه دهم فروردين، کل استان به ويژه شمال غربي، مرکز و جنوب استان بارش ۳۰ تا ۶۰ ميلي متري باران پيش بيني ميشود.
مديرکل هواشناسي فارس با بيان اينکه براي روز دوشنبه يازدهم فروردين بارش ۵ تا ۱۵ ميلي متري براي جنوب شرق استان دور از انتظار نيست، اظهارداشت: با فعاليت اين سامانه بارش شديد باران همراه با رعد و برق، کاهش نسبي دما، وزش باد شديد لحظه اي، احتمال تگرگ در مناطق مستعد و در مناطق سردسير و ارتفاعات بارش برف پيش بيني ميشود.
دهملايي افزود: با توجه به اين شرايط، توصيه ميشود کشاورزان، عشاير، دامداران و روستاييان از چراي دام در مناطق مرتفع و اتراق در حاشيه رودخانهها و مسيلها و از تردد در ارتفاعات اين مناطق به سبب وقوع صاعقه خودداري کنند.
وي گفت: از هر گونه فعاليت کوهنوردي و صعود به ارتفاعات خودداري شود.
مديرکل هواشناسي فارس ادامه داد: پيش بيني ميشود اين سامانه بارشي صبح روز دوشنبه يازدهم فروردين از استان خارج شود.
بازار