ايرنا/ فرمانده انتظامي استان يزد گفت: ماموران پليس براي پيشگيري از شيوع ويروس کرونا و مقابله با آن با ترددهاي غيرمجاز از سوي رانندگان متخلف در مبادي ورودي شهرستانها برخورد ميکند.
سرتيپ محمدرضا ميرحيدري، فرمانده انتظامي استان يزد اظهار کرد: اين تصميم بر اساس مصوبه ستاد پيشگيري و مقابله با کرونا اتخاذ شد و بايد با همکاري مردم و رانندگان اجرا شود.
وي ادامه داد: براي موفقيت در مبارزه عملي با کرونا بايد همه مردم به خصوص رانندگان به مصوبات ستاد احترام بگذارند و وظايف خود را به نحو مطلوب انجام دهند.
فرمانده انتظامي يزد اظهارکرد: هر عملي توسط افراد بر خلاف تصميم ستاد پيشگيري و مقابله با بيماري کرونا در استان صورت گيرد جرم است و با آن برخورد ميشود.
ميرحيدري گفت: طبق مقررات خودروي رانندگان متخلف توقيف و مجرمان نيز به مراجع قضايي معرفي ميشوند.
وي همچنين از مردم خواست در خصوص مشاهده هرگونه تخلف با شماره ۱۱۰ تماس گيرند.
همچنين معاون هماهنگي امور عمراني استانداري يزد گفت: از امروز تمامي راه هاي ورودي و خروجي به مرکز استان بسته شد، فقط مسير بلوار جانباز (ميدانمدرسي به تفت) براي غربالگري و تب سنجي افراد ۲۴ ساعته فعال است.
محسن صادقيان افزود: مردم براي حفظ سلامتي خود با ماموران انتظامي، راهنمايي و رانندگي و شهرداري يزد همکاري کننند.
بازار