ايرنا/ مدير عامل شرکت آبمنطقهاي لرستان گفت: تاکنون بيش از ۱۰۰ کيلومتر از طول رودخانههاي لرستان در۱۰۰ نقطه اضطراري و اولويتدار با هدف کاهش احتمالي خسارات ناشي از سيل لايروبي شده است.
محمد ميرزايي، مدير عامل شرکت آبمنطقهاي لرستان اعلام کرد: در ۱۶۴ نقطه از استان شامل ۳۶ پروژه بازسازي تاسيسات آبي، ۳۷ طرح ايستگاه هيدرومتري و ۹۱ بازه کاري مهندسي رودخانه مشغول فعاليت هستيم و در مجموع تاکنون بيش از ۱۰۰ کيلومتر از نقاط اضطراري و اولويتدار رودخانههاي سطح استان لايروبي شده است.
وي اظهار داشت: پس از هماهنگي هاي لازم با مديران ادارات منابع آب شهرستان هاي تابعه و بازديدهاي ميداني و استفاده از ظرفيت مهندسين مشاور، ابتدا نقاط اضطراري و اولويت دار شناسايي و عمليات اجرايي لايروبي انجام شده است.
وي اظهار داشت: پيشرفت فيزيکي پروژههاي سيل از ۲۰ تا ۱۰۰ درصد متغير است و طرح هاي زيادي از جمله ۱۰۰ کيلومتر لايروبي که جز تعهدات بوده انجام گرفته است.
ميرزايي ادامه داد: همچنين پروژههاي ساماندهي روستاهاي چم ديوان، زوراندول، افرينه، جلگه، روبند، پيچ بابابهرام، اردوگاه ملاوي، گلگل و تيمورآباد به طور ۱۰۰ درصد به اتمام رسيده و کل اعتبارات سيل تا پايان سال مالي به طور کامل جذب ميشود.
بازار