باشگاه خبرنگاران/ دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهروندان خواست برای جلوگیری از ابتلا به بیماری انگلی فاسیولا، سبزی‌های محلی را خام مصرف نکنند.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمار‌های انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند، سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده یا نمک سبز، ابتدا با آب به خوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند، سبزی که برای خوردن خام تهیه می‌شود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آب‌کشی کنند.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان تأکید کرد: شهروندان سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند، در صورت امکان، سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند، میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشویند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند، از نوشیدن آب چشمه‌های روباز در مناطق کوهستانی پرهیز کنند و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانند، همچنین از خوردن جگر خام دام‌ها به شدت خودداری کنند.




همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان گیلان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر گیلان در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEGgat6mmiJXlKYnLQ
آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today