باشگاه خبرنگاران/ معاون هماهنگي امور عمراني استاندار اردبيل گفت: احداث بيمارستان ۵۰۰ تختخوابي در اردبيل به زودي آغاز ميشود.
فرزاد قلندري، معاون هماهنگي امور عمراني استاندار اردبيل گفت: پيمانکار احداث بيمارستان ۵۰۰ تختخوابي اردبيل انتخاب و تجهيز کارگاه صورت گرفته و بخشي از منابع مالي مورد نياز اين پروژه از محل اعتبارات سفر رييس جمهوري و بخشي نيز از اعتبارات وزارت راه و شهرسازي تامين شده است.
او از تاييد نقشههاي اين بيمارستان و صدور مجوز آن توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي خبر داد و افزود: با پيگيريهاي استاندار اردبيل و طبق هماهنگي بعمل آمده که از وزارتخانه در مرکز صورت گرفته، طوري برنامهريزي شده تا در کمترين زمان ممکن و با کيفيت بالا اينپروژه بصورت ضربتي تکميل و مورد بهره برداري قرار گيرد.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار اردبيل ارتقاء خدمات بهداشتي و درماني و افزايش تعداد تختهاي بيمارستاني را از اولويتهاي ضروري و مورد نياز استان دانست و اظهار اميدواري کرد: با شتابي که در اجراي طرحهاي حوزه بهداشت و درمان شکل گرفته، در ميان مدت شاهد ارتقاء رتبه استان در اين بخش باشيم.
هم اکنون بيش از يک هزار و ۸۰۰ تخت بستري در بيمارستانهاي اين استان وجود دارد و اين تعداد بايد تا سال ۱۴۰۰ به بيش از سه هزارو ۴۰۰ تخت افزايش يابد.
بازار