ايسنا/ استاندار مرکزي با احداث يک شهرک صنعتي خصوصي در محلات در کنار شهرک صنعتي دولتي صدريه موافقت کرد.
سيدعلي آقازاده، استاندار مرکزي در خصوص استقرار صنايع در برخي از شهرک هاي صنعتي مانند شهرک صنعتي صدريه شهرستان محلات بيان کرد: طبق گفته محيط زيست امروز شهرک هاي صنعتي دولتي استان عملکرد زيست محيطي نامناسب تري درخصوص مديريت پسماند و پساب نسبت به شهرک هاي صنعتي خصوصي و واحدهاي توليدي خصوصي دارند و در حال حاضر براي استقرار صنايعي مانند صنايع توليد کاغذ از سنگ در محلات ابهامات بسياري وجود دارد.
وي تصريح کرد: اگر قرار است در امر جهش و رونق توليد تحولي ايجاد شود و تلاش ها به توليد شغل و سرمايه گذاري منجر شود، گاهي بايد با جديت بيشتري کار را پيش ببريم.
آقازاده با اشاره به واگذاري اراضي به صورت پراکنده در شهرستان ها، اظهار کرد: اگر اراضي به شکل پراکنده و خارج از شهرک هاي صنعتي واگذار شود قطعا جامع نگري و رساندن خدمات در اين فعاليت هاي اقتصادي در چارچوب درستي قرار نمي گيرد و در آينده قطعا مشکل آفرين خواهد شد، علاوه بر اين براي واگذاري اراضي دولتي به سرمايه گذار حتما بايد اهليت سنجي صورت گيرد.
استاندار مرکزي اضافه کرد: در اين جلسه کليات احداث يک شهرک صنعتي خصوصي در محلات مصوب ميشود که ضمن استقرار دو واحد صنعتي توليد کاغذ از سنگ در اين شهرک، امکان استقرار ديگر صنايع همراه با تمامي خدمات در آن فراهم مي شود. ظرف دو ماه آينده بايد طرح شهرک تهيه شود در غير اين صورت با توجه به دريافت پروانه و جواز تاسيس توسط اين دو واحد صنعتي توليد کاغذ از سنگ، اراضي خارج از شهرک صنعتي دولتي صدريه به آنها واگذار ميشود.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار مرکزي نيز با اشاره به در جريان بودن طرح ساماندهي شهرک صنعتي صدريه محلات، گفت: در حال حاضر اين شهرک صنعتي فاقد مسجد، واحد خدماتي، فضاي سبز و آتش نشاني است و براساس همين کمبودها موضوع ساماندهي شهرک مطرح شد.
مهديي زنديه وکيلي با اشاره به اينکه اين شهرک گران ترين قيمت زمين را در بين شهرک هاي صنعتي استان دارد و قيمت هر متر آن به يک ميليون تومان مي رسد، افزود: مسلما در شهرکي با چنين قيمت بايد خدمات لازم ارائه شود.
در اين جلسه مديرکل دفتر فني استانداري مرکزي نيز با بيان اينکه مناطقي مانند محلات، دليجان و نيمور مستعد سرمايه گذاري هستند چراکه زيرساخت هاي لازم و نهاده هاي معدني در اين مناطق فراهم است و مورد اقبال سرمايه گذاران قرار مي گيرد، افزود: اين کارگروه در واقع رسالت آمايش و ساماندهي صنايع را دارد و فقط نبايد بعد اقتصادي موضوعات را مدنظر قرار داد. لازم است در راستاي ساماندهي منطقه فعاليت هايي شکل گيرد و طرح ساماندهي تهيه شود، بر همين اساس تهيه طرح به شرکت شهرک هاي استان سپرده شد.
حميدرضا نوازني بيان کرد: در حال حاضر وضعيت معادن و صنايع محلات به لحاظ آمايش طبيعي خوب نيست و اگر با يک مورد اختصاص زمين در خارج از شهرک هاي صنعتي موافقت شود اين شيوه باب مي شود. در واقع بايد به وظايف آمايشي توجه جدي داشت البته بايد موارد زمين خواري را که با اعداد و ارقام نجومي صورت مي گيرد نيز مدنظر قرار داد چراکه صدريه يکي از گرانقيمت ترين شهرک هاي صنعتي در استان است.
بازار