صدا و سيما/ فرماندار گچساران از ممنوعيت ورود مسافر از استانهاي مجاور به گچساران خبر داد.
خوانپايه، فرماندار گچساران گفت: با توجه به شيوع ويروس کرونا در برخي استانها به خصوص خوزستان ورود هرگونه مسافر به پارکها و بوستانهاي گچساران ممنوع است.
وي افزود: با توجه به اينکه گچساران در مسير ارتباطي استانهاي خوزستان و بوشهر به مرکز کشور است و اين روزها مسافران براي سفر به استانهاي ديگر از گچساران عبور ميکنند به منظور جلوگيري از شيوع ويروس کرونا اجازه توقف و اسکان مسافر در پارکها و بوستانها داده نميشود.
خوانپايه اضافه کرد: شهرداري و پليس از توقف هرگونه مسافر غير بومي در پارکها و بوستانها جلوگيري و با متخلفان برخورد ميکند.
فرماندار گچساران با بيان اينکه براي جلوگيري از ورود مسافران به گچساران محدوديتهايي اعمال ميشود، از مردم استانهاي همجوار خواست به استان کهگيلويه و بويراحمد به خصوص گچساران سفر نکند.
بازار