فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان گفت: با شناسايي ۶۹ بيمار جديد مبتلا به کرونا، شمار مبتلايان در کردستان به ۲ هزار و ۳۱۹ نفر رسيد.
فرزين رضاعي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان اظهار کرد: تاکنون ۸ هزار و ۲۱۲ نمونه آزمايش ابتلا به ويروس کرونا در استان انجام شده که نتيجه ۲ هزار و ۳۱۹ مورد مثبت، پنج هزار و ۷۶۲ مورد نيز منفي و ۱۳۱ نفر اعلام نشده است.
وي با اشاره به شمار مبتلايان به تفکيک شهرستان افزود: در سنندج ۷۴۰ نفر، سقز ۴۶۹ نفر، بانه ۲۴۶ نفر، قروه ۲۰۱ نفر،ديواندره ۱۶۹ نفر، مريوان ۱۲۸ نفر، بيجار ۱۲۳ نفر، کامياران ۱۲۲ نفر، دهگلان ۹۲ نفر، سروآباد ۲۹ نفر مبتلا به کرونا هستند.
رضاعي آمار فوتشدگان بر اثر بيماري کرونا در استان را از ابتدا تا کنون، ۱۴۶ مورد عنوان کرد و گفت: اين تعداد نسبت به روز گذشته يک نفر افزايش داشته است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان تعداد فوت شدگان بر اثر کرونا را به تفکيک شهرستان، ۳۶ نفر در سقز، ۳۲ نفر در سنندج، ۲۰ نفر در بانه، ۱۹ نفر در قروه، ۱۵ نفر در کامياران، ۹نفر در بيجار، هفت۷ نفر در مريوان، پنج نفر در ديواندره و سه نفر در دهگلان برشمرد.
وي افزود: تاکنون يک هزار و ۲۸۴ بيمار مبتلا به کرونا در استان بهبود يافتهاند.
بازار