باشگاه خبرنگاران/ امسال به دليل بيماري کرونا ويروس نماز عيد سعيد با رعايت دستورالعملهاي بهداشتي در همه مساجد کهگيلويه و بويراحمد اقامه ميشود.
حجت الاسلام صفدر پناهي، رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه کهگيلويه و بويراحمد با بيان اينکه نماز عيد سعيد فطر در همه شهرهاي استان برگزار ميشود، گفت: نماز عيد سعيد فطر در مساجد برگزار و از تجميع مردم در ميادين و مصليها جلوگيري ميشود.
وي با تاکيد بر رعايت اصول بهداشتي براي پيشگيري از بيماري کرونا ويروس و پرهيز از تجميع در يک نقطه خاص، افزود: نمازگزاران بايد در روز عيد سعيد فطر سجاده شخصي، ماسک و دستکش به همراه داشته باشند.
رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه کهگيلويه و بويراحمد از سالخوردهها و کساني که بيماري زمينهاي دارند خواست براي حفظ سلامتي خود و ديگران در اين نماز شرکت نکنند.
بازار