باشگاه خبرنگاران/ سخنگوي ستاد مقابله با کروناي استان سمنان با اشاره به تعطيلات عيد سعيد فطر گفت: مردم در تعطيلات پيش رو به سفر نروند.
خجستهپور، سخنگوي ستاد مقابله با کروناي استان سمنان با اشاره به تعطيلات عيد سعيد فطر گفت: هنوز به مرحله کنترل بيماري کرونا در استان سمنان نرسيديم و رعايت دستورالعملهاي بهداشتي و پزشکي هم چنان براي شکست اين بيماري و مهار آن لازم است.
وي با بيان اينکه با همکاري مردم و تلاش دست اندرکاران در مرحله مديريت کرونا قرار داريم از مردم خواست از تجمع کردن و حضور در ميادين و پارکها بپرهيزند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار سمنان از مردم خواست تا در تعطيلات پيش رو از سفر پرهيز کنند و در صورت ضروري بودن سفر از جادههاي کمربندي استان سمنان حرکت کرده و تردد به صورتي باشد که فاصله گذاري هوشمند رعايت شود.
بازار